top of page
Search

Conferința ”Femei în politică pentru o societate mai bună”. Un eveniment Women for a Better Society si Comisia pentru egalitate de șanse a Senatului României

Updated: Mar 28

Bucuresti, 25 martie, Senatul Romaniei

 

Organizam un eveniment extraordinar, care promoveaza si sustine drepturile omului si, in special, drepturile femeilor in societatea noastra.


Evenimentul nostru, intitulat “Femei in politica, pentru o societate mai buna”, este organizat in parteneriat cu Comisia pentru drepturile omului, egalitate de sanse, culte si minoritati din cadrul Senatului Romaniei si are ca scop sublinierea necesitatii implicarii femeilor in toate sferele vietii sociale, culturale si politice.


Ne dorim sa cream un spatiu de dialog si inspiratie, unde voci influente pot impartasi experiente, idei si proiecte care au potentialul de a schimba lumea in bine.


Data evenimentului este 25 martie 2024, iar acesta va avea loc la sala „Avram Iancu” din incinta Senatului Romaniei, incepand cu ora 09:30.


Fiecare participant adauga o valoare inestimabila dialogului nostru si suntem convinse ca experienta si perspectiva lor ne vor imbogati si ne vor sprijini in consolidarea drepturilor femeilor in societate.

 

Asociatia Women for a Better Society  

si                                  

Comisia pentru drepturile omului, egalitate de sanse, culte si minoritati  

 

72 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page