top of page

DESPRE NOI

Constientizarea puterii femeilor este obiectivul nostru principal. Cautam modele de profesionalism si competenta in toate domeniile de activitate. Asociatia noastra se dedica promovarii drepturilor si bunastarii femeilor, fara a fi exclusiva ori exclusivista. Credem ca, fiind solidare, femeile reusesc sa-si dezvolte potentialul extraordinar pe care il detin. Stim ca, individual, fiecare femeie este puternica, insa vom demonstra ca, impreuna, putem schimba mentalitati.

femei din romania; asociatie de femei; femei puternice ; impreuna alaturi ; asociatie; femei; ong ; ong romania ; romania ; femei din romania ; asociatie pentru femei; comunitate pentru femei ; evenimente pentru femei ; educatie ;leardership feminin ; antreprenoriat feminin ;dezvoltare pentru femei ; drepturi  pentru femei ;

´´  O societate mai buna pentru toate femeile, este o societate mai buna pentru oricine: Strong women, Strong Society. Acesta este manifestul nostru ,,

echipa women for a better society

Our Mission

MISIUNEA noastra

Femeile sunt puternice, prin definitie. Ele au puterea de a fi mame, cea mai frumoasa, dar deopotriva cea mai grea si mai responsabila misiune. Au puterea de a fi stalpul casei, de a fi diplomate, cand toate diligentele sunt retrase si de a fi luptatoare, atunci cand totul pare pierdut. Femeile au puterea de a lasa aparenta ca sunt slabe, fara sa fie.

Femeile au puterea de a detine controlul asupra vietii lor. Pentru a atinge acest obiectiv, este nevoie de educatie, formare, oportunitati si resurse.  Asociatia noastra se implica in promovarea lor.

Pentru a fi puternice, femeile trebuie sa fie sanatoase. De aceea, accesul la servicii de asistenta medicala, cu sprijin pentru sanatatea mintala si bunastarea emotionala a femeilor trebuie sa devina un program national. Cresterea gradului de constientizare cu privire la problemele de sanatate care afecteaza in mod disproportional femeile reprezinta unul dintre obiectivele noastre.

Femeile pot administra afaceri, la fel de bine cum pot administra propria casa. Puterea femeilor in business este in crestere. Sustinem implicarea femeilor in afaceri si promovam solidaritatea feminina in domeniul economic.

Femeile au puterea de a face politica buna. Politica dusa de femei este mai empatica, mai putin conflictuala si mai obiectiva. Promovam cresterea participarii si reprezentarii politice a femeilor, incurajand femeile sa candideze pentru functii politice, dar si sa aleaga candidati femei.

dezvoltarea femeii; drepturi si libertati ale femeii ; femeia in societate, femei leader ; top femei romania ; asociatie pentru femei;evenimente femei ; asociatii femei bucuresti ; femei puternice bucuresti ; evenimente femei bucuresti ; femei de cariera bucuresti ; femei de cariera romania; femei puternice bucuresti ; feminism ;

VIZIUNEA noastra

  • Sustinem complet drepturile femeilor, ca pret al succesului

  • Construim comunitati frumoase in jurul femeilor puternice

  • Schimbam mentalitati invechite, cu ajutorul femeilor puternice

  • Consideram ca fericirea si succesul sunt stari latente, ce pot fi eliberate prin starea de bine a femeilor

  • Obtinem o economie ”bine crescuta”, implicand femeile in afaceri

  • Cerem o reprezentativitate echitabila, oferind putere politica femeilor

avem nevoie de sprijinul tau astazi!

bottom of page